tisdag 22 september 2009

En kväll med många funderingar

Oj, vilken afton. Jag och Karin visste väl inte riktigt hur vi skulle göra för där stod vi i regn och full storm. Men det var lika bra att bara köra på. Ja, att vara på sjön såhär på höstkanten kan vara spännande. Vädret var minst sagt jobbigt och det var faktiskt svårt att se varandra om vi var på var sin sida av banan. Men det gick bra och tack och lov hade vi redan innan kommit överrens om att gå in absolut senast halv åtta. In kom både vi tränare och även våra seglare. Men som sagt, segling på höstkvällar kan vara något av det jävligaste som finns. Men som man brukar säga, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Var länge sedan hela seglarstället var på nu men himla skönt att det kommer till nytta.

Såg förresten att det kanske är dags att rensa lite. Insåg att jag har inte mindre än tre mer eller mindre kompletta seglarställ. Frågan är om jag någonsin kommer att slita ut något av det. Det värsta är att ytterligare ett är på väg. Så ska ni ut på sjön eller bara ut i dåligt väder är det bara att höra av sig. Till saken kan ju nämnat att ställen är ju värda några tusen styck. Är det sådant som kallas att binda privat kapital??
Karin verkar förresten kunna bli en jättebra tillgång och det är tur att denna människavalt vår lilla stad för studier många år framöver.Bilder från denna lilla händelse kommer om inte nu så nästa vecka. Vädret gjorde ju attalla försök att få bra bilder fullständigt spolerades...

EG, du måste nog hjälpa mig akut nu. Va fan ska jag göra, eller hur ska jag göra? Ja du vet vad jag menar efter mitt uppgivna mail och jag lovar dig att minsann se över det hela. Eller får du slå mig i skallen med en stor klubba eller hammare. Men samtidigt kommer det att lösa sig per automatik om ett tag, i alla fall kortsiktigt. Men min respons kring det senaste fallet av total sinnesförvirring, dock inte hos mig, var helt i linje med vad som vi kommit överrens om. Man kan ju inte baka kakan, äta kakan, slänga kakan, sälja kakan, köpa en annan kaka och sedan ta tillbaka denkaka man slängde, eller? Nä, någon måtta får det vara.

"Skillnaden mellan att göra någon en tjänst kontra att bli fullständigt utnyttjad kan varen hårfin gränsdragning."

Vad gör man annars en höstkväll? Slappar och stirrar i taket? Tja, jag skriver, E slötittar på något så suspekt som hur Jannike Björling springer i djungeln. Livet bara rullar på liksom. Godiset i skålen är nästan slut och värmeljusen i lyktorna sjunger på sista valsen,eller veken kanske man ska säga. Är det en vanlig höstkväll? Ja, kanske det men samtidgtg anska mysigt.
E har dubbelkollat biljetterna inför morgondagens resa typ sjutti elvagånger och kan vid det här laget att det är plats 35 Salong. "-Hoppas personen som ska sitta vid fönster inte kommer, då tar jag den platsen, så det så. Gillar inte att sitta i gången." Ja E, hoppas kan du ju alltid och hoppet är ju det sista om överger människan har jag hört. Ja, som sagt det är en typisk kväll någon gång på 2000-talet.Själv har jag förresten fått upp värmen i kroppen lite efter kvällens sjödrama och nu känner man både tår och fingertoppar igen.
Förresten, om ni tillhör dom som inte kokar kaffe, springer på toaletten eller bakar en kakaunder reklampauser kan jag rekommendera en liten lek. Dock ska man helst vara två stycken. Det hela går ut på att man ska gissa vilken reklam eller företag som det avser så fort man bara kan. Så prova vem som skriker ICA, AMF eller varför inte SAAB först. Den med mest poäng under reklampausen vinner. Själv vann jag sist med 5-2. Som sagt, vad gör man inte för att piffa uppvardagen lite.

She whispers words to clear my mind, I once could see but now at last I am blind...

/E

1 kommentar:

  1. Min raring, tänk vad livet kan vara skönt, OM det inte vore för andra personers inblandningar... kramar om
    EG

    SvaraRadera