fredag 25 september 2009

Kanske, kanske inte

Idag har säkert mångas lönekonton fyllts på med varierande summor. För egen del så är det bara att tacka och ta emot då även årets löneförhöjning nu är synligt samt att det även kommit retroaktivt sedan april månad. Men men, för den delen ska man verkligen inte leva upp allt på en och samma gång. Fast det är ju helt upp till er att göra vad ni vill med era pengar.

Måste bara berätta en liten kul sak. Hade ett telefonmöte imorse med en av våra leverantörer. Det roliga är att då jag själv är lite av en specialist inom ett visst område så kan det lätt bli som så att andra, inklusive vissa leverantörer inte talar samma språk så att säga. Men med denna person hos leverantören jag talade med hade precis samma specialitet som jag. Tänk vad skönt att kunna diskutera produkter och processer med någon som exakt visste hur saker och ting fungerade på samma sätt som jag själv. Ja, det var nog ett av de mest givande möten jag någonsin haft.
Mer sådant tack!

Ju mer jag tänker på det nu desto mer inser jag att jag på olika sätt och vis alltid lyckas komma ut jobbiga situationer eller saker på ett oförskämt och nästan skamligt sätt utan att egentligen fått betala ett så där jättehögt pris själv. Visst, jag är ju inte mer än människa med allt vad det innebär men ändå står jag ganska så bra på marken. Trots alla äventyr och annat jag varit med om är det lite som om att jag på något sätt och vis alltid hamnar på ruta ett igen. Visst, jag har ju ännu mer erfarenhet med mig i bagaget men det är liksom det. Jag har inga barn och egentligen inget annat heller som binder mig vid någon eller något från mina tidiga äventyr. Låter kanske hemskt att skriva så men vissa av er fattar säkert vad jag menar. Glider jag bara iväg eller ifrån problem som uppkommer? Nä då, bara för att det kanske låter lite suspekt så innebär det inte att jag trots allt tar ansvar för det jag gör och i den mån det går reder ut så mycket jag bara kan innan banden klipps för alltid. Men jag kan ändå inte låta bli att någonstans tänka att jag faktiskt klarat mig oförskämt bra. Gäller bara att förvalta det på bästa sätt.

You Rock, sa linjalen till stenen
You Rule, sa stenen till linjalen

Vill ni fullständigt krossa mitt hjärta och få mig helt ur balans. Då ska ni hämta hem Elmo, sätta honom utanför min dörr så han sitter där och väntar när jag kommer hem från jobbet. Ärligt talat, skulle något sådant mot all förmodan ske, ja då skulle jag fullständigt bryta ihop. Bara så ni vet! Men men, tack och lov har både han och Morris det jättebra och det som faktiskt skulle kunna bli en ren katastrof samvetsmässigt blev istället bättre än jag någonsin kunnat tro. Dock ska ni veta att jag fortfarande saknar både Elmo och Morris otroligt mycket. Men åter igen, vetskapen om att dom har det bra och verkligen får tid till att vara just hundar betyder otroligt mycket. Som ni kan se trivs Elmo jättebra med kompisen Hugo och deras lilla hundkompis. För er som inte vet är det Elmo till vänster på bilden.

Det finns en kille som gillar en tjej,
som gillar en kille som gillar en tjej,
som gillar mig.

Relationer och kärlek har och kommer alltid att förbli något av det mest komplexa som vi människor upplever. Men tack och lov har en annan inte sådana bekymmer för tillfället. Tar man bara dagen som den kommer så kommer det också lösa sig på det viset. När man minst anar det kommer det ramlar personen oftast ner framför fötterna liksom. E, jag hoppas bara att du inte slog dig då du föll.*ler*

På återhörande!
/E

1 kommentar:

  1. Vännen jag föll hårt, men som gentleman du är så fanns du där för att plocka upp mig...kramade om och gjorde allt så där ljust igen... gillar dig...
    Emma

    SvaraRadera