torsdag 7 februari 2013

Fågel, fisk eller Mitt...universitetet?

Tjena!

Ja så är snart denna vecka också över. Har gått i rasande tempo konstigt nog men det är kanske bara att tacka och ta emot. Om inte annat blir det ju ytterligare en vecka närmare vår och sommar.
Eftersom gårdagen bjöd på strul har dagen istället inneburit jobb i ett rasande tempo. Men nu har det lugnat ner sig lite igen och även systemen har hängt med peppar pepppar. Ryktet säger att de som är ansvariga för it-infrastrukturen blev inkallade till koncernchefen igår eftermiddag. Vad som sas där kan man ju bara spekulera i men det var nog inte skumpa som korkades upp. Bara för oss själva kostar ett sådant driftstopp runt 20 miljoner per dag och då är vi bara en liten del i koncernen. Nåja, nog om det.

Jaja, har man inget att göra, vettigt alltså kan man alltid pimpa kontoret lite. Så igår fick Media Mark en ny utsiktsplats.
Så nu har han facet ut mot en korridor och är till allmän beskådning, och vice versa. Jaja, man kan ju undra när vissa på jobbet ska växa upp. Å andra sidan var detta inte min idé faktiskt men självklart var det jag som fick skulden trots att jag för en gångs skull var 100% oskyldig...nästan i alla fall...

Ikväll packar vi in oss i bilen och styr kosan söderut, eller sydöst. Ska ner till Blekinge och hämta plast, specialplast som tydligen ska vara bra att laga båtar med. Geggamojan kostar ca 700kr/dl så det är inga dåliga grejer. Sedan måste man ha mask och handskar när man ska mecka med plasten. Tack och lov kommer vi inte göra det själva utan har med varmhand överlämnat själva lagningsprocessen till kunnig personal så att säga. Vi är bara budbärare. Nu håller vi tummarna för att det hela ska bli bra.

Jaha, så lyckades ännu en galning ta sin in på planen i gårdagens match. Pinsamt för säkerheten på den nya nationalarenan. Det ska ju självklart absolut inte få hända. Vi talade lite om det på lunchen och då kom vi på att om man vill göra något liknande här på vår nya arena kan man passa på när det ska spelas Dam-EM i sommar. Helst ska man springa in naken också. Summan för att göra detta blev faktiskt ganska hög OM nu någon skulle få för sig detta. Dock var det ingen, pengarna till trots, som anmälde sig frivilligt. Kanske lika bra det. En annan tanke var att först gå runt till alla optiker i stan och få denna nakenkupp sponsrad. Ja, man skulle ha en text på ryggen där det tex skulle stå " Ser du dåligt? Boka tid hos optiker XXX". Ja vi hade en hel del "bra" tankar och idéer kring bordet men det känns nog som om det kommer rinna ut i sanden. Vi kan ju alltid hoppas!

Om en dryg månad fyller E jämnt och den ultimata presenten är nog 20kg ost. Ja, varför inte egentligen. Det blir ju en present som både kommer vara uppskattad samt "användas". Ja, det är sjukt att en människa kan äta så mycket ost. Man kan säga att om hon brer en macka och ska hyvla på ost går varannan skiva rakt in i munnen liksom. Jaja, alla är vi ju olika och tur är ju det!

So long!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar