måndag 18 februari 2013

The day after yesterday

Hej hej!
Ja så var man tillbaka på brottsplatsen, eller nja men i alla fall med sina medbrottslingar. Utöver rejäl fylla hos många så är det även en hel del som dagen till ära bär glasögon istället för linser idag. Hm, vet inte vad det beror på...Men alla verkar vara nöjda med helgens bravader. Tyvärr fick jag bekräftat till 100% att den där tv-apparaten faktiskt VAR på väg ut genom fönstret på natten men där olika praktiska omständigheter gjorde att den endast kom ner från hylla till golvet...och tydligen upp igen.
Jaja, så kan det gå när inte korken är på.

Tavlorna har nu anlänt och vi har granskat dom noga. Någon grupp hade till och med signerat tavlan med Michelangelo, kanske för att få extra poäng, vad vet jag. Men å andra sidan, där slutade visserligen likheterna. Tavlorna ska som sagt hängas upp på väggen och bli ett konstant inslag i vår matsal.
Temat för hela spektaklet var "Förändring". Detta tog en av grupperna till sig och målade en Barbapappa då man tyckte att just denna figur var bra på att förändra sig. Ja, det kan jag ju hålla med om då en Barba kan forma sig i olika former liksom. Fast denna Barba fick ett lite modernare namn, nämligen iPapa.

Konstigt nog har dagen gått ganska så fort ändå trots allt. Snart hemdags, nästan i alla fall. Just det, idag är jag lite beroende av E då hon har bilen men hon lovade fiska upp mig efter jobbet. Ute är det nämligen snöblask och töväder, ingen bra kombination ihop med lågskor om man nu skulle tvingas traska hem. Känner dock reda nu att det nog blir ytterligare en kväll i soffan under temat "Gör så lite du kan". Eller tänker jag om och tar Helmupp på en liten tur. Hm, får se hur orken ser ut efter klockan fem.

En sak är dock bra, jag har ingen minneslucka. Trots all galenskap minns jag allt som hände, något som visserligen kan vara både på gott och ont. Men andra kollegor här har vi liksom med hjälp av mobilbilder och annat fått pussla ihop kvällen för. Med andra ord, dom minns noll. Någon vet inte ens hur han kom hem, utan kommer bara ihåg att han vaknade upp i hallen morgonen efter och med nyckelknippan hängande kvar i ytterdörren. Andra minns saker fram till middagen och sedan enbart när dom står i kön till McDonalds´s och förgäves försöker beställa en kebabrulle. Ja som sagt, det var en fest som heter duga men samtliga som var där hade i alla fall både kul och trevligt. Precis som det ska vara!
Själv ska jag dock ta det lugnt med flaskan ett tag nu....känns tryggast så, både för min egen och andras säkerhet. Men är jag i farten igen, så se då för guds skull upp så det inte kommer en tv farandes från skyn...

På återhörande!
(L)eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar