måndag 25 februari 2013

Framgång föder framgång

Hej hej!
Vi lämnar en ganska så bra helg bakom oss med två VM-silver i skid-VM. Det kunde ju ha blivit guld och second place is the first looser men jag tycker ändå vi ska vara glada. För er som såg Ida Ingemarsdotters föräldrar på tv så förstår vi även varför Ida har det efternamn hon har. Hur som helst, hatten av! Hoppas bara vi kan se fram emot samma spänning nästa år då det vankas OS.

Dagen har gått i ett rasande tempo och vips var klockan fem. Ganska skönt när det är sådana dagar och man kan väl hoppas att det även blir så resten av veckan. Även vädret har varit okej med plusgrader och sol.

Jaha, så var det hästkött även i IKEA´s köttbullar. Någon som är förvånad?

Nä, man kanske ska back to basic trots allt och följa E´s diet som kanske delvis också har med häst att göra.
Så det det ut, havre och vete för human people. Men i jag är nog lite alien i så fall för jag tvär vägrar att äta detta. Det roligaste är att om man tittar noga på paketen så ser havret och vetet exakt likadant ut och smakar säkert i princip likadant också. Hm, undrar om det är sådan här kost man lär sig att äta på SLU...

En annan slam i helgen var att vi bärgade hem en Oscar. Det var minsann inte igår. Att se hela galan live var inte att tala om men resultatet kunde man ju se redan på morgon-tv. Så hatten av även här.

Många har frågat hur en vanlig måndag kväll ser ut i Casa Eken. Tja, så här.
Jag kom som vanligt sent hem men hade turen att ha en snäll sambo som sparat lite lasagne (ej med hästkött) i en matlåda. Till maten dracks saft och på tv surrade Familjen Annorlunda och lille H roade sig med att tugga på ben i E´s knä som brukar resultera i att antingen tröja eller byxor går rakt ner i tvätten sedan. Elden i den öppna spisen hade slocknat och tur var kanske det. Men som sagt, annars inget nytt under solen, en helt vanlig måndag i landet lagom...

På tal om H så träffade E hans eventuella dagmatte idag. Det var dock inte trummor och trumpeter då dom kom hem utan om hon hade 10 frågor när hon traskade dit hade nog 30 med sig hem. Tänker inte gå in så mycket på detta nu men fortsättning följer som det så fint brukar heta. Well, det var ingen katastrof och imorgon ska dom på nytt besök. Men hon var lite kluven men med all rätt kanske. Jaja, den som lever får se. Huvudsaken är att lille H ska må bra.

Gazpacho är INTE Pinoccios pappa för er som nu trodde det!

Som en sammanträffade ska en speciell grupp bestående av bland annat vetrinärer enas om riktlinjer för hur mycket antibiotika och annan medicin som är rimligt att ge hästar. På tal om sammanträffande liksom. Hur vet jag det, tja jag har ju viss inside information.

Well, det var måndagen den 25:e februari!

På återhörande!
Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar