torsdag 21 februari 2013

Skippar rubriken

God kväll!

Usch, är seg nu. Att sitta i diverse möten om dagarna knäcker mig. Dels är det mentalt jobbigt och dels är det jobbigt eftersom jag hamnar efter i allt annat. Att sedan lägga ett möte halv fyra på eftermiddagen är rena rama skiten med tanke på att man ofta har blodsockret nere i tårna och koncentrationen generellt är ganska så låg. Så där satt vi, jag, Adde, Jenny och Tina och skulle få ihop en ganska så viktig process. Men vi bet ihop, tankade kaffe (jag och Adde tankade även snus) så resultatet blev ganska så bra. Vi hade även en plan, dvs vi skulle ha möte mellan halv fyra till halv fem. Sedan skulle jag och Adde ägna ca 15 minuter till att störa Svamp Bob och resten av dagen, dvs ca 15 minuter till klockan blev 17 skulle vi typ bara logga av datorerna och packa ihop. Det var i alla fall planen. Men den sprack rejält...
Till råga på allt har vi megamupp med mailen...igen. Den migrering som gjordes för ett tag sedan gick väl, tja så där. Själv har jag inte mindre än sju olika mailboxar att hålla reda på och tre av dessa har inte funkat alls efter migreringen. Men vi alla vet att de som är ansvariga faktiskt har fått stå till svars inför högsta instans så det känns skönt. 
Jaja, jobb jobb jobb...och lite jobb till.

Vi ska förresten prova en ny sak med H nu. E vill att han ska vara hos en dagmatte istället för dagis och idag ringde hon upp en pensionär som hade en annons. Det komiska var att det visade sig att denna människa bor typ tvärs över gatan från oss. 1-0 till oss liksom... Men vi får se hur resten går. Nu gäller det att se till så inskolning och annat sker utan problem. Skulle nu detta funka bra sparar vi både tid och pengar. Men men, fortsättning följer.

På tal om att vara trött så är det två andra individer som är hyfsat trötta här ikväll...




Imorgon är det äntligen fredag! Har skrivit det förr men det känns verkligen skönt ATT det är fredag. Bra själva fredagskänslan är ett under i sig så det känns skönt. Måste bara se till att förvalta det hela på bästa sätt. Nu blev det ju inga revben ikväll så kanske får vi ta det till helgen istället. Å andra sidan är det ju i alla fall snabbt tillagat. Försöker med all kraft få Karolina på jobbet att prova ALLA de recept som EG skickat till mig, men än så länge har det tydligen kommit "annat" i vägen. Men men, man ska inte truga eller tjata men jag litar på KG´s omdöme, ja EG´s också så klart.

Nä, nu ska jag avrunda för jag ska faktiskt med ut på kvällsrundan. Känner jag behöver piggna till lite.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar