torsdag 14 februari 2013

Löprunda eller Antikrunda?

Hejsan Hoppsan!

Känns skönt att äntligen få sträcka ut sig lite på soffan. Dagen var seg och började med ett möte som jag så här i efterhand egentligen inte fattade så mycket av. Men jag var i alla fall närvarande (fysiskt) så det ska man väl ha cred för. Hm, gillar egentligen inte sådana möten måste jag erkänna. Är både slöseri med tid och energi. Jaja, nog om det.

Idag har det även varit Alla Hjärtans dag! Känns ganska så individuellt hur man ska fira, om man ska fira. Kom med en hel del tips till Svarre men om det gick in i skallen på honom vet jag inte. KG skulle i alla fall ge hennes sambo en tjänst. Vad vet vi inte riktigt men det spekulerades en hel del om det kan jag säga. Sist men inte minst skulle dom eventuellt äta pizza. Då kom jag på att pizzerian här på hörnet har en pizza som heter Kärlekspizza. Men om det blev pizza för KG vet jag inte utan får fråga imorgon.
Här hemma nöjde vi oss med blommor. Jag hade helt glömt jag skulle iväg en sväng så jag åt fiskpinnar och E fiskbullar och båda vid olika tillfälle. Finns förresten en speciell anledning till att E mer än gärna äter fiskbullar. Jag tänker inte gå in på detaljer här och nu men handlar lite om att "ha levt i exil" eller hur man nu ska uttrycka det. Men här är alla gränser öppna...hehe Well, hur som helst, man kan "fira" Alla Hjärtans dag lite hur som helst faktiskt. Men blommor blev det i alla fall.
Ja, plasten SKA sitta på några timmar för då blommar tulpanerna bättre har jag hört. Då blir dom inte så hängiga. Dagen till ära hade dom någon special edition och hade petat i röda pinnar i buketten. Ja, vad gör man inte för att sälja lite extra kanske. Tydligen slogs det rekord i år när det handlar om Valentine´s Day shopping. Jaja, en dag per år kan väl gå an. Fast om man tycker om någon borde man kanske visa det oftare och oberoende av att kärleken har en egen dag. Men men, sånt är livet.

H har varit hemma idag och det gjorde tydligen susen. Det var en pigg och glad hund som mötte upp i dörren och svansen gick som en propeller. Vi funderar faktiskt på att eventuellt helt dissa dagis och istället ha en dagmatte som kommer och rastar. Om inte annat blir det både billigare och enklare. H blir ju så lätt speedad på dagge och sedan är minst ett dygn förstört både för honom och matte. Så har ni någon lämplig person (gärna pensionär) så bara hör av er!
E har förresten varit på kurs i EcoDriving idag också. Så nu kan hon allt om hur man ska köra ekonomiskt och miljövänligt. När hon berättade om kursen slog det mig att det här med EcoDriving är typ raka motsatsen till mitt eget körande. No more comments. Men jag ska i alla fall kika lite i kursboken om jag får tid och lust.

Imorgon är det fredag igen, skönt! Ska bara softa är tanken för på lördag ska man upp tidigt och dra iväg på kick-off. Kan bli spännande att se vad ca knappt hälften av alla inbjudna kan tänkas hitta på. Känns lite som om det är imorgon det gäller. Är det inte en bra agenda så kan företaget nog dessvärre lägga denna typ av aktivitet till historien. Ja, detta är ju trots allt något som vi gör på vår fritid trots att det dock att medverkan är frivillig. Nu har man ju visserligen själv varit med på dessa jippon i snart 15 år men även vi äldre har ju en viss gräns.

Känns lite kul att jag av helt olika källor och även oberoende av varandra fått epitetet "Hustomte".
En kollega hävdade dock att gränsen mellan att vara hustomte eller eldsjäl kan vara ganska så suddig sett till förutsättningarna. Det tycker jag faktiskt lät ganska vettigt. Och att vara hustomte behöver ju inte alls betyda något negativt. Men hustomte är jag och kommer nog förbli ett bra tag framöver.

Japp, det var lite om dagen. Händer inte så där jättemycket samtidigt som det händer en hel del. Tror det beror på hur man ser på det hela. P åtal om syn tror jag dock jag behöver uppsöka optiker snart. Börjar bli dags. Inte för att jag direkt ser sämre utan mer i förebyggande syfte. Nu känns det tack och lov inte så akut men kanske bör ha det i bakhuvudet i alla fall.

Nä, nu har E kommit tillbaka med H från en kvällsrunda så det är dags att vara social. Med social menas att vi ska försöka enas om något program på tv. Sedan kan åter tystnaden smyga sig på...hehe

På återhörande!
Eken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar