måndag 18 januari 2010

Manic Monday, part 1

Vaknade till ett lätt snöfall och snorhala vägar. En det var bara att veva igång bilen och fara iväg och tyckte lite synd om dom som cyklade till jobb och skola m.m. Eftersom snöfallet föll tidigt på morgon så hade inte snösvängen hunnit skotta på cykelvägarna så det var nog ett litet Kamikazeuppdrag att transportera sig imorse.

Oj, nu börjar det bli spännande. I senaste avsnittet av McLeods döttrar dök en helt oväntad kusin upp som hette Jasmine McLeod. Hm, spännande värre måste jag säga..hehe.

Egentligen är jag ganska så seg och inte så där jättepigg. Har visserligen vilat upp mig i helgen men tröttheten är ändå ganska så närvarande. Kan bero på vädret men också på att man kanske inte riktigt får den mängd sömn som krävs. Man brukar ju säga att man ska ha ca 8 timmar sömn per dygn. Hm, jag tror inte jag har det faktiskt, i alla fall inte i snitt. Jag sover heller inte bort helgerna som jag kunde göra förr utan brukar hoppa upp i ganska så rimlig tid. Okej, denna helgen sov jag kanske lite extra mycket med det beror ju på att det var olika typer av kvällsaktiviteter som krävde lite extra sömn.
Men men, tröttheten består och jag tror det är bäst att skylla det på årstid och mörker. Men snart vänder det och då blir man nog piggare igen.

Enda sanna glädjen är ju skadeglädjen brukar det heta. Ja, det stämmer nog trots att jag skäms lite att säga det.

Har inte hunnit rensa i min Spotifylista än men nu tror jag det måste prioriteras. Är ett totalt kaos och har ingen koll allt på mina låtlistor. Men nu ska det bli ordning på det. Är förresten inne i en lite grunge-period känner jag. Eller ja, det kanske inte är rätt ord men lite mer skrammelrock då. Diggar faktiskt Paramore´s låt ”Brick by boring Brick”. Hm, ja Paramore har lite av samma stuk som Garbage. Även Lambretta finns med i listorna för dom har ju trots allt en och annan gammal goding. Men som sagt, jag måste nog rensa lite nu och flytta om.

Tröttheten har förresten förvärrats känner jag. Bara jag inte somnar i soffan sedan för det är inte så bra. Då sover man inte på natten har jag lärt mig. Men jag har ju lite projekt där hemma så jag får sysselsätta mig med det istället. Känns just nu som om veckan kommer att bli lång men vips är det kanske ändå fredag sedan.

SVT´s repris av Band of Brothers håller än idag.

Kort inlägg nu men ska vidare!

Hörs!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar