fredag 15 januari 2010

Who are you to judge me?

Har helt glömt att det är en gammal favorit som börjat nu igen, Mästarnas Mästare säsong 2. Några av er kanske såg första avsnittet? Är ganska kul och även underhållande att se dessa före detta världsstjärnor tävla i helt andra grenar än deras egna så att säga. Sedan kommer det säkert bli en och annan konflikt framöver och även det kan ju bli väldigt spännande att se hur dessa personer klarar av.
Det har ju talats lite om en intern match mellan Stefan Holm och Patrik Sjöberg. Men men, så länge det är med glimten i ögat är det hel ok. Förresten, måste säga att Ulrika Knape som ung ser exakt likadan ut som dottern Anna Lindberg. Tor ni mig inte så se efter själva.

En annan typ av Mästarnas Mästare är det som Svenska Seglarförbundet har en gång om året. Det hela går ut på att man samlar alla seglare och besättningar som under året vunnit SM-guld i respektive båtklass under säsongen. Seglingarna brukar vara hårda och även landslaget brukar vara med på ett hörn. Konceptet är ju ganska kul och verkligen uppskattat. Här är det ju verkligen seglaren som person som fäller avgörandet då man seglar i båtar som man i vanliga fall kanske inte är så van vid. Rättvisare kan det inte bli.

Hur som helst, Mästarnas Mästare på SVT lockade rekordpublik första avsnittet då över 1.6 miljoner bänkade sig framför tv:n. Än lever den gamla statliga televisionen med andra ord. Ett stor plus också till valet av musik i programmet. Första avsnittet avslutades med Jose Gonzalez ” Heartbeat”. Det är kvalitet ska ni veta och då har jag inte ens nämnt Coldplays ”Trouble” som spelades i första säsongen…

Hörde att Anna Anka fått en rejäl slant av TV3 för hennes medverkan i ytterligare program. Det tyckte Anna Anka att hon var värd och såg inga som helst problem med det. Dock tyckte 97% av Aftonbladets läsare tvärtom. Ja, vad säger man, vad hon än gör eller säger så skapar det debatt något som kan verka ganska konstigt med tanke på att alla man pratat med om denna kvinna säger att dom inte bryr sig. Men många måste ju tydligen trots allt göra det..hm, skumt.

En av våra controllers på ekonomiavdelningen gav mig tre uppgifter att lösa i december inför årsbokslutet. Jag misslyckades med alla tre…..suck!

Så nu ska jag göra ett nytt försök.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar