måndag 11 januari 2010

Snart är det vår

Funderat över lite andra saker i helgen också. Nu har det kanske inte varit några större saker utan bara mer om livet i stort. Visste ni att för ca 10 år sedan hade CIA den sista visuella kontakten med en viss herr Bin Laden. Tyvärr fick man inte ok från högre ort att ta honom till fånga eller rent av skjutit honom. Detta inträffade år 2000 och efter det så gick han under jorden. Alla vet ju även vad som hände den 11 september året efter. Frågan är om allt hade varit annorlunda om man tagit honom året innan. Tja, svårt att veta och man kan bara spekulera i det hela.

En annan sak jag funderade på var om Elmo saknar mig på samma sätt som jag saknar Elmo. Ja, Morris också så klart men ni fattar säkert galoppen.

Såg ett helt avsnitt av Döttrarna McLeod i helgen också. Det är lite kul för trots att man missat en si så där 255 avsnitt så kan man hoppa in i mitten och ändå fatta en hel del. Sedan kan man åter missa några hundra avsnitt. Hm, säger kanske lite om seriens kvalitet. Men i detta avsnitt skulle det klippas får efter konstens alla regler. Jaja, skriver inte mer om det nu. Men va fan, det är bättre än Kvinnofängelset i alla fall.

Ikväll blir det åter igen lite stressigt. Är mycket på TV som ska hinnas med….usch. Jag har kommit på att först är det nya avsnitt av Familjen Annorlunda. Det finns egentligen bara en anledning till att jag ska se det och det gör jag av skräckblandad förtjusning. Har jag rejäl otur kommer antingen jag själv eller mitt resesällskap nere i Turkiet att vara med på ett hörn. Vi träffade ju på TV-teamet när vi var där i höstas. Jag hoppas dock att dom missade oss helt och hållet, i alla fall de gånger vi satt på balkongen. Nu såg jag dock att serien skulle vara tio avsnitt så risken är ju minimal att man kanske dyker upp i dom första avsnitten.
Men men, vidare så är det Trauma ikväll klockan 21. Det lyckades jag missa förra veckan eftersom jag släppte in John Blund lite för tidigt. Men ikväll låser jag både ytterdörr och altandörr.
Fast det mesta går ju i repris.

Nä, återkommer lite senare.
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar