måndag 28 december 2009

Dimonds are forever

Hej hopp så här i mellandagarna. Hoppas julen varit bra för er alla. Nu är det nya tag för vissa av oss medan andra fortfarande har ledigt. Själv har jag valt att inte vara ledig så det var bara att stiga upp i ordinarie tid imorse. Dock går det lite på halvfart men ändå inte. Ja, det lät lite konstigt kanske. Det jag menar är att det finns hur mycket som helst att göra men då många är borta läggs en hel del på hög. Nu kanske ni förstod lite bättre.

Ikväll blir det stressigt som fan i tv-soffan. Klockan 20 är det Året med Kungafamiljen. Klockan 21 är det en ny serie på ettan som heter Collision men samtidigt tredje delen av Trauma på 3:an. Mitt i allt är det en dokumentär om Hummerfiske på en annan kanal och sist men inte minst är det ytterligare ett avsnitt av Criminal Minds på 5:an runt klockan 23. Fan, nu låter jag ju som värsta TV-mannen…suck! Men alla dessa program är verkligen värda att se, ja förutom det program om hur man fiskar hummer. Kan förresten varmt rekommendera Trauma som är en hybrid mellan Cityakuten och Tredje skiftet. Har sett första och andra delen nu och serien har helt klart ett visst värde både som underhållning men också som en tankeställare. Tänker inte berätta mer om serien här utan det är upp till er att själva få bilda er en uppfattning. Nu för tiden slipper jag dock ha en person i soffan bredvid mig som ställer rätt diganos redan innan man berättat det på TV. Men det är en annan femma.

Zumbafitness…är det inte bättre att ta en buggkurs?

Visste ni att det varje dag passerar diamanter i Antwerpen till ett värde av ca 200 miljoner US dollar. Det är en hel del må jag säga. Nu har jag aldrig varit någon fantast av denna ädla sten men dyrt är det minsann. Att just Antwerpen blivit lite av diamanternas Mekka vet jag ärligt talat inte. Det har liksom alltid varit så.
Hm, har lite dåligt samvete att jag givit EG (den yngre) en liten gåva men inte något till systern PG. Men det kanske dyker upp något framöver, vem vet. Dock lär det nog inte bli någon diamant. Får stämma av läget i framtiden med EG (den äldre) som saken. Måste förresten ta tag i det logistiska så hon får sina koppar, fat och tallrikar, ja EG den yngre nu menar jag. Fan, det blev rörigt...

Om fyra dagar är detta året slut. Kan knappt fatta det faktiskt. Vad hände egentligen och var tog hösten vägen? Har inte riktigt orkat summera ihop mitt eget 2009 men jag kan dock säga så mycket som att det blivit ett händelserikt år både på gott och ont. Hm, så här i efterhand nog mer till det bättre. Det som inte dödar härdar brukar man ju säga. Har ju även träffat en hel del kul folk detta år, folk som jag aldrig tidigare träffat och folk som jag velat träffa. Får nog ta mig en lite funderare uppe på kammaren och se om vad jag kommer fram till. Samtidigt är jag väldigt nyfiken på vad 2010 kan komma med för spännande saker. På sätt och vis är det bra att man inte har någon kristallkula för då kanske man hade tagit livet av sig för länge sedan, vad vet jag.

Nä, dags att försöka ta tag i lite väsentliga saker men lovar att återkommer. Kan förresten meddela herrskapet och damskapet att mitt internet där hemma kraschat totalt men ska förhoppningsvis få ordning på det inom snar framtid.

Till dess!
Ha det bra
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar