onsdag 2 december 2009

Döskalle och rattmuff


Egentligen hade jag velat ha en döskalle och ett par korslagda benknotor. Istället blev det en fiskmås och ett gäng segel. Nåja, man kan inte få allt här i livet. Nu är dock mina nya klubbkläder i hamn (Hahaha) och dom var faktiskt sköna. Men snart är det ett plagg in och två ut som gäller. Ja, inte bara kläder, borde kanske ha samma upplägg även på andra saker man släpar hem.
På lördag är det dock premiär för min klubb-blazer. Har redan hintat lite om vad vi på marknadsavdelningen pysslar med men alla vet inte om det..än. Ja, vad gör man inte för klubben i sitt hjärta..med eller utan döskallar.
På tal om död...
Brukar ni se på CSI Miami? Har ni i så fall lagt märket till att ljuset är rödgult? Ja lite som om det är konstant solnedgång? Kolla det nästa gång för det är faktiskt så. Men å andra sidan blir det ju helt klart en ganska så nice bildvy.
Imorgon ska jag förresten berätta om genvägen som verkligen blev senvägen. Men nu får det dock vara bra för idag.
På återhörande och krama varandra i trafiken..eller nåt. Förresten, Rysslands motsvarighet till klassikern Trafikmagasinet heter Trafikski Magasinski... Ja, bara en lite parantes typ. Vem hade förresten inte velat se Christerski Glennski provköra en Lada Niva???
Hälsar
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar