torsdag 27 december 2012

Är du Cocus?

Slajban Dajban!
Attan så segt det var att i bäckmörker och på näst intill folktomma gator masa sig till jobbet idag. Kändes som om det bara var jag i hela världen som var uppe 07:30. Inte blev det bättre av att väl på jobbet visade det sig att vi var sjukt få. Jaja, nästa jul ska jag banne mig vara tokledig så det så.
En annat fenomen var att dagen, eller dagarna till ära har vi ingen mat här på jobbet. Så idag packade vi in oss i Lindas minimala bil och får ner på stan. Det blev gatuköksmat till en hutlös prislapp, men vann gjorde Svampbob som lyckades beställa någon specialare som slutade på 110kr...Grattis!
Efter lunchen gick så arbetsmoral och arbetsvilja ner i botten kan man säga, hos alla närvarande.


Här kommer en liten varning. Köp inte denna dryck eller liknande om du inte befinner dig i stekande hetta, på en kritvit strand med tillhörande turkos varmt underbart vatten! Att dricka äkta Coconut Water i ett pissmulet Småland med temperatur runt nollan funkade inte alls. Det smakade helt enkelt apa. Ja mega apa faktiskt. Jag har faktiskt druckit denna dryck direkt ut en färskt cocosnöt och det var minsann helt andra bullar. Men okej, man har väg begått alla generalfel man bara kan här. Dels är drycken inte färsk. Dels är drycken tappad på en aluminiumburk och slutligen så hade den en massa skumma tillsatser, något man såg på baksidan av burken. Nä usch och fy och blä! Never again!
Kan ju även nämna att vi talar inte om cocos-mjölk utan detta är Coconut Water! Det är skillnad för detta vatten smakar inte alls cocos, tack och lov.
Men men, det är svårt att få till en tropisk och exotisk stämning så här nära nordpolen, sorry.

Just det, då vi var så många i Lindas lilla bil immade rutorna där bak igen på vägen hem. Då passade vi på att rita "gubbar" och annat kul där bak. Allt för obcena figurer suddades dock ut med handflatan innan vi hoppade ut men majoriteten av konstverken fick dock sitta kvar..hehehe

Hm, egentligen skulle man ta en fuling. Man sitter liksom bara av tiden och ser vad som händer. Fast gör man det kommer det tillbaka i 100knyck imorgon istället som en blixt från klar himmel. Så det är nog ingen bra idé faktiskt men tanken är minsann lockande. Känner även viss tendens till matkoma efter att ha pressat i mig en 150g burgare med mosbricka och västkustsallad. Hm, ja annat vore kanske konstigt.

Well, so long for now!
E-man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar