onsdag 5 december 2012

Vira Blåtira på fyra ben


Japp, så kan det se ut när flitens lampa lyser en mörk kväll i Medborgarskolans källarlokal. Back in school again so to speak!

Nåja, nog om det. Idag är det onsdag hela dagen, en onsdag som är fri från snö, i alla fall uppifrån. På marken ligger den kvar. Tro det eller ej men inatt har även snösvängen jobbat lite så plogningen var way more better than before.
Värre verkar det vara uppåt i landet och i förmiddags stängdes Arlanda flygplats för all trafik. Tur man inte skulle iväg på en charterresa då.
Hm, tänk om man är på väg till tex Thailand men planet blir kvar på Arlanda. Då kanske det blir meckigt hela vägen och till slut får thai-människorna reda på att det inte kommer några turister på grund av snö. Undrar om dom ens vet vad snö är.... Jaja, jo det gör dom nog men lite kul tanke ändå. Å andra sidan visste ju vi knappt vad Tsunami var innan...tsunamin. Men nu för tiden vet ju hela världen vad det fenomenet är, i synnerhet i norden och i Thailand.
Så man kanske i så fall ska förklara det hela vi har nu som ett vit typ av Tsunami. Ja så får det bli, vi har en SnowTsunami...hehe

Nu när vi äntligen på ca 10 år fixat en bra, praktiskt och inte minst seriös födelsedagspresent visar det sig att jubilaren själv inte ens kommer vara hemma....
Snacka om lååååång näsa!

På skivan Chill in Brazil finns en cool version av One Note Samba. Som låter påpekar är det just bara en not som spelas, men det funkar bra ändå. Så vill ni chilla lite och drömmar er bort till varmare platser är det ett tips. Fast tänk på att det får stanna vid drömmar för som jag tidigare nämner är ARN stängd för all trafik tillsvidare. Men reser ni från Kastrup (CPH) kan drömmen bli verklighet, än så länge i alla fall. Själv sitter jag ganska så säkert kvar i VXO.

Imorgon ska jag vara hundvakt. Kan bli spännande. Ska börja med att hämta muppen på hunddagis och sedan får jag försöka hitta på något bra så den lille jycken blir aptrött och bara somnar bumms pannkaka. Men det ska nog gå bra och det är ju inte första gången. Nu är ju lille Helmer just liten och inte direkt som mina egna före detta 50kg bjässar. För bara försöka undvika att han äter för mycket snö, för då vänder magen ut och in och då får man en spyende hund i hemmet, obra. Hundens ägare ska kvällen till ära på julbord och efterföljande bowling....eller tvärtom. Nåja, det löser sig nog.
Själv inväntar jag bilder på Vira Blåtira från norr men den som väntar på något gott...

Fick förresten en bild på PG..eller NG kanske man kan säga. Men det blir finfint så man inte hälsar på fel person. Man vet ju aldrig vilka EG kan tänkas släpa med sig....

Nä, dags att vila fingrarna lite...

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar