tisdag 11 december 2012

Fria eller falla, lika för alla!

För att uppnå gott resultat inför kommande dag ska man grunda med god sömn och en stadig frukost har jag hört. Då samtliga dessa punkter uteblivit för egen del borde kvällens tenta sluta i katastrof. Men, jag känner mig ändå bra förberedd. Nästan så jag kände mig lite stolt när en lite halvt orolig Ola ringde på lunchen och undrade om jag pluggat mycket, det hade inte han. Jag svarade på de frågor han hade och insåg då att jag faktiskt kunde en hel del med allt från kanalval till Inarsat och EPIRB, Emergency Position Indicatin Radio Beacon. Viktigt att inte säga Bacon, det är ju en annan sak.
Well, jag känner mig som sagt bra förberedd så håll nu fan tummarna för mig för om ca 4h sitter man i skolbänken igen.
Ja jag lär säkert meddela resultatet på ett eller annat vis, inte minst här på the blogg.

Vintervädret håller i sig och imorse var det bitande kyla på väg till jobbet. Inte undra på då även vinden gjorde sig påmind och dessutom motvind. Igår var det nog säsongens all time low på cyklometern. Hela 148 cyklande människor hade passerat, något att jämföras med ca 1500 en vacker vanlig vardag utan snö och kyla. Ska bli spännande att se hur det ser ut resten av veckan. Men vi ska nog inte räkna med några enorma siffror.

I stadens Willy butik åkte en man fast häromdagen. Han hade scannat själv efter "konstens alla regler" och hade på kvittot varor för 62kr. I vagnen låg dock varor för 3200kr. Han är inte längre välkommen tillbaka....
Vad lär man sig då av detta, tja. casch is King tänkte jag skriva men det blir ju lite fel. Han själv kanske lärde sig att trycka på knappen lite oftare OM han nu ska scanna i någon annan butik...om han är välkommen.
Spontant känns det som om det inte var första gången han provade på denna typ av inköp men säg den lycka som varar för evigt. Well, if you can´t do the time, don´t do the crime!

Hm, imorgon är det 12-12-2012!! Lite coolt actually!

Undrar om man kan bli snö-allergiker. Hm, vet inte om jag känner till några fall men man vet ju aldrig. Snöblind kan man ju bli och det har jag förstått är rätt läskigt. Men men, OM man är allergiskt mot snö måste ju den typen av allergi vara ganska så enkel att liksom undvika. Är ju bara att flytta till någon plats där snö är mer eller mindre obefintlig. Finns ju faktiskt sådana länder också.

Well, dags att återgå till studieboken igen.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar