tisdag 11 december 2012

YES YES YES!!!!!

Japp, ovan ser ni beviset, I made it and it also made my day! Attans rackarns skönt att kunna lägga detta bakom mig nu. Den blå boken är på plats och trots alla våndor och sömnlösa nätter klarade jag det hela galant. Hm, ok jag tvivlade nog aldrig men när man väl satt där med provet samt en karta över Sverige med diverse koder, kanaler och masthöjder så var man inte så kaxig, tro mig.

Hm, slog mig att jag aldrig sätt några av mina nära vänner som också skrev provet så..nervösa och spända. Då examinatorn delade ut proven kunde man liksom nästan ta på spänningen och vi som annars brukar vara glada, högljudda och över lag tramsiga var nu nästan som helt andra personer. Hm som sagt, lite wierd och ovanlig känsla. Men som sagt nu är dammluckorna öppna och på lördag är det ju fest för några av oss igen.
Annars tänker jag inte gå in på själva provet, dels för att andra som läser denna blogg kanske ska göra provet och dels för att det för utomstående läsare egentligen är ganska så meningslöst.
Kan dock berätta att parallellt med provet,vägg i vägg med provsalen pågick Medborgarskolans juluppvisning i dans. Så där satt vi och försökte koncentrera oss på nödanrop och radiofrekvenser i ljudet av Rudolf med röda mulen och Tipp tapp. Bara det är ju helt klart coolt och ett lite udda minne.

Hm, mitt stavningsprogam vill hela tiden ändra Mayday till Matsal. Hm....

Nåja, känns bra nu och en viss rofylld känsla har infunnit sig i min arma och något trötta kropp. Känner även att jag behövde faktiskt detta, behövde klara kursen och behövde tja..känna mig duktig liksom. Finns olika orsaker men detta kom trots allt väldigt lägligt. Känns också skönt att veta att OM jag bara lägger lite energi och koncentration så kan jag faktiskt studera igen...typ. Ja är tydligen inte dum i huvudet eller har en förskrumpnad hjärna som bara ramlar på i dagliga rutiner. Hm...ja fan ibland behöver man som sagt lite medvind! Känns även som att nu kan jag se fram emot jul och annat med tillförsikt!

Imorgon är det redan onsdag och snart har ytterligare en vecka passed by. Inser att helgen kommer gå i rasande tempo och kommer vara hemma minimalt...på gott och ont. Men söndagen ska jag försöka viga åt att helga bibeln lite, dvs på söndag ska jag vila.

Glömde säga, Usse visade en bild på lilla T med en stor T...kan man lite kryptiskt säga. Men kul såg det minsann ut och lilla T var ju självklart superglad över sin stora T...som i Toblerone! Ja, ibland ska man ha tur i tombolan.

Nä, man kanske skulle fira lite, ja så går det bli. Men ikväll blir det endast till att fira med en glass....

Doj doj
Eken

P.S Var jävligt nära att köpa en liten helikopter häromdagen...trots allt. Är sugen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar