tisdag 18 december 2012

Garlic bread!

I tider som dessa är det inte bara julklappat, julmat och annat juligt som ska fixas. Även diverse avslut på året som gått ska ju fixas till och summeras. Jag blev själv bryskt medveten om det då föreningens ordförande ville ha in verksamhetsberättsler från olika grupperingan. Dessa grupperinga uppgick i år till nio stycken. Av dessa nio har 3 hamnat på mig, mao 1/3 vila på mittt goda minne....yea right. Men det är väl bara att börja skriva. Allt ska vara chefen tillhanda senast 7:e januari så med mina mott mätt är det lååååångt kvar. Vet dock av erfarenhet att kvaliteten i verksamhetsberättelsen inte behöver vara raketforskning utan det räcker egentligen med att nämna att eventet, gruppen, eller aktiviteten liksom ägt rum. Det viktiga är ju visserligen att tidigare nämnda saker verkligen ägde rum under rätt år....hehe

Vädret är konstigt, nu är det kallt igen men solen skiner MEN samtidigt faller det lite snö. Hm, skumt. Passande låt idag är Crowded House sköna gung-låt "Weather With You." Nu har den ju några år på nacken men håller helt klart än idag.

Denna vecka flyttar vi slirre-dagen från onsdag till fredag. Detta för att hedra julen liksom. Har vi tur kanske lite fler slirrar dyker upp än brukligt. Själv får jag väl ta en röd slips dagen till ära. Hm, röd slirre och vit skjorta borde räcka för att jula in julen. Ja, sedan är man ju ledig inte mindre än 5 dagar på raken, skön! Mat ska ätas, klappar ska bytas ägare och man ska väl allmänt bara känna sig slapp och slö. Nåja, att slappa och slöa blir nog mitt minsta problem, men oavsett ska det bli skönt att få varva ner lite.

Discovery i all ära men just nu går det en serie om äckliga olyckor och skador. Inte alls i min smak. Nä, tacka vet jag spännande skattjakter, Gold diggers eller varför inte en tur ut på Berings hav med en krabbfiskare. Men äckliga skador, no thanks!
Hm, kommer förresten förlora DC efter nyår...syft. Men jag är fan för snål att köpa det i ett paket. Inte minst eftersom jag då också måste betala för andra muppkanaler som jag inte ens kommer titta på. Nä, efter nyår får jag tyvärr "bara" hålla till godo med 1an, 2an, 3an, 4an, 5an, 6an, 7an, 8an, 9an, tv10, tv11, Barnkanalen, Kunskapskanalen...och 4 andra kanaler....
Hur ska jag klara mig....???!!! :-)

""Nu tar molnen mark, jag för förblindad av att solen sken så stark,
men min ögon kommer alltid le mot dig, kan det begäras mer av mig....?""

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar