onsdag 19 december 2012

En korg med Julsvamp och en liten helikopter

Hej hallå!

Idag har det varit jultema på Spotify. Det har varit jullåtar högt och lågt, lågt och högt om vartannat. Tänkte göra en 10-i-topp men har inte kommit så långt än. Lite svårt men visst finns det klassiker som Last Christmas och Driving Home for Christmas som liksom alltid ska spelas. Däremot gillar jag inte Feliz Navidad... Den passa nog mer i någon butik som bakgrundsmusik.
Dock är Band Aid´s Do They Know it´s Christmas ganska cool. Eller tja, det är coolt att se videon från typ 1984 när man samlat alla då tidens stjärnor i England. Där finns legender som Boy Geroge, en mycket ung Bono, Sting och icke att förglömma Phil Collins på trummor. Dock fula trummor, men va fan det var ju på 80-talet. Kläderna är förresten också ganska fula men det var dom på den tiden. Nåja, på den tiden var ju bistånd att dumpa några ton ris och sedan var det bra, typ. Riktigt så är det ju inte nu. Idag kan du skänka en get.
Nåja," Feed the world....let them know it´s Christmas time...wooooo"...Hur coolt som helst!

http://www.youtube.com/watch?v=XHIHdJ5h_d8

Kan väl inte säga att det toksnöar, men snöar gör det och har gjort lite under dagen. Man man sluter ögonen riktigt hårt och make a wish kanske det trots allt kan bli en vit jul. Hm, ja snart får vi kanske inte ens säga vit jul för man har redan börjat titta snett på Papparkagsgubbarna. Men va fan, hur ofta drar man en parallell mellan en papparkaka och en neger? Hallå eller.... suck!

Boy Gerorge ser ju förresten ut som en girl...

Just det, I have my own copter now! Kunde inte motstå frestelsen att själ få skapa en liten flygmanick. Var ju rätt sugen på det när jag och Usse var på Hamleys i Emporia. Där och då kändes det ju visserligen inte så aktuellt och hade ingen större lust att släpa på en liten helikopter resten av dagen. Men men, det kostade mig dock hela 100 riksdaler extra. Nåja, nu ska jag bara fixa lite batterier, sedan är det bara att dra iväg. Eller som man säger, only the sky is the limit.
Well, får väl se det som en julklapp till mig själv om nu tomten skulle råka lysa med sin frånvaro om några dagar. Tänkte faktiskt till och med slå in den men där gick min gräns.
Räknade lite på min julklappsbudget och den ligger stabil. Kommer hamna på max 1500kr så det känns helt ok. Sedan är det ju bra att man kan rensa lite bland prylarna hemma... Ja tänk så fina gamla saker kan bli bara med lite nytt omslagspapper och julsnören....

Suck, känner mig totalt uppsvälld och har väl en sockertopp i stil med Hans och Greta när dom gick och slickade på alla kanderade pepparkakshus. Godisflödet på jobbet tycks komma från en aldrig sinande källa. Skumt... Känns nästan som om någon springer omkring och fyller på alla korgar och askar. Hm, man kanske skulle lägga beslag på en korg faktiskt, när den är tom. Vissa korgar är helt klart fina och skulle passa så väl till picknick som till en tur i svampskogen. Hm, japp tål att tänkas på..

På återhörande!
Eken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar