fredag 28 december 2012

Last Friday ever....2012

Hej hallå!
Idag är det fredag, den sista fredag någonsin 2012. Vet inte om man ska fira eller sörja eller någon kombo. Men känns lite kul ändå samtidigt som man inser att ytterligare ett år är på väg att upplösas för att sedan läggas till historien. Men så är det, as time goes bye.

Ligger på en ganska okej säng faktiskt och skriver dessa rader. Här kommer jag nog sova gott sedan.
I all hast beslöt jag mig att ta tåg istället för bil ner hit till Malmö. Det var ett ganska klokt val så här i efterhand. Nu har jag även bekantat mig lite med Malmö C så jag inte begår samma skumma misstag som för nästan ett år sedan då vi inte hittade till tåget tillbaka till Lund. Men nu tror jag att jag har koll och jag hoppas också att jag är i lite bättre skick imorgon när det vankas hemfärd. Hm, ja vi var nog ganska helt off den där nyårsaftonen men hem kom vi i alla fall.
Hm, ja tåg är inte dumt faktiskt. Har ju fått lite erfarenhet av det den sista tiden, men måste erkänna att det var lite ovant att inte hoppa av i Lund. Nästan så man fick intala sig själv, sitt kvar, sitt kvar, sitt kvar..hehe Men men, även det är livets gång.

Hm, fan jag är törstig...

Ikväll ska det dock blir trevligt hoppas jag tillsammans med EG och PG. Ska bara hitta till rätt men det vankas nog taxi faktiskt. Till hotellet gick jag faktiskt för det var inte så långt och då sparade man ju dom pengarna. Blir nog samma visa tillbaka, dvs till fots.
Att checka in på hotell är ju dock alltid lika spännande. Jag har redan zappat igenom alla tv-kanaler, undersökt om det finns roliga saker att plocka hem, så som små flaskor med schampo. Dock lyser minibaren med sin frånvaro men det finns en kyl, vattenkokare samt strykjärn och strykbräda. Tror nog inte jag kommer använda något av det faktiskt. Om jag bara masar mig upp i tid vore det dock inte fel med en nice hotell breakfast. Det är ju inte alltid man får det faktiskt, i alla fall inte hemma.

Annars har dagen varit stressig. Vad som händer på jobbet minns jag knappt för det känns som om jag bara var där och vände. Men något hände kanske hoppas jag. Men det är faktiskt inte mitt problem just nu. Känns faktiskt skönt att inte vara slav till jobbet just nu och man behöver inte vara tillbaka förren onsdagen den andra januari. Skönt! Då är man ju även ett år klokare, ja på pappret.

Nä, jag ska vila lite nu så jag orkar med PG och EG och allt runtomkring. En liten sak bekymrar mig dock men det får jag nog återkomma till.


På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar