lördag 15 december 2012

Snipp Snap(ps)..slut


Japp, ibland är det bra att vara snäll, hjälpsam och snäll igen. Belöningen blev ett gäng snapsar! Så nu är julen räddad även gällande alkohol. Gött gött!

Egentligen skulle dagens rubrik vara "Nykter kväll som slutade blött" men det får bli en annan gång. Men nyktert har det varit trots julfest och blött likaså på väg hem. Här har varit en rejäl svängning i vädret. På väg till jobbet var det minus 15 grader och på väg hem nu inatt var det bara minus 1 grad. Så med enkel matematik kan man säga att det blev 14 grader varmare på nästan lika många timmar. Ja, så kan det bli.

Annars bjöd fredagen på en hel del av allt kan man säga. Jobbet var som vanligt en salig röra av möten, jobb, trams och en och annan pepparkaka. Därefter julfest med allt vad det innebär. Jag har förresten druckit 4st flaskor julmust och 5 flaskor Ramlösa. Hm nästan en halv back dryck kom jag på. Men men gratis är gott och jag gillar att dricka...typ. Har även satt i mig en flaska vatten här hemma också på 50cl. Flaskorna på festen var "bara" 33cl så det kanske är därför jag drack så många. Annars bruka ju just julmat vara ganska salt så man ändå måste upp och dricka en massa vatten mitt i natten. Men det hoppas jag att jag slipper denna natt.
Jag tror även att skandalerna uteblev men viss hade ju en och annan kollega inte druckit vatten eller julmust. Men dom hade trevligt ändå. Nåja, vi får väl se på måndag när man sammanfattar det hela.

Well well, nu återstår bara en arbetsvecka och sedan är det jul...igen.

Jag har förresten fått mycket beröm för min lille Kermits insats som stjärngosse härom dagen på Lucia. Många undrade om det kommer bli ett stående inslag framöver och det är väl inte omöjligt. Men nu är det ju dock ett år kvar så det kan hända mycket. Kanske rent av blir ett riktigt lussetåg då, vem vet.

På tal om vädret så kan det bli bra att det är lite mildare i helgen. Har en del projekt utomhus och det skadar inte om det ej är en rysligt massa minusgrader. För alla som vill göra snögubbs kan man ju passa på nu. Är faktiskt första gången den här säsongen dom det är bra kramsnö. Det har helt enkelt varit för kallt innan. Just det, jag har ju ett snöprojekt hemma också men det får jag lov att återkomma till...kanske.

Nä, dags att dricka lite vatten igen, på flaska.

Doj doj!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar