onsdag 23 januari 2013

Chatta eller skratta?

Hejsan halljosan!

Så var även onsdagen över och som vanligt skriver jag lite medan H&E är på lite kvällspromenad. Tidigare ikväll blev det jag som fick hämta upp H från dagis. När jag kom var det bara H och hunden Nitro kvar. Hm, skumt namn på en sjukt liten hund, men så är det. Efter att vi köpt hem passade jag på att ta en liten promenad med H, det behövdes om man säger så. Det är faktiskt lite Deja Vu´att gå promenad med en hund, helt klart. Har ju mina olika vägar att gå, något som jag gjorde hundratals gånger med mina egna muppar. Men men, nya tider nu och ny hund. När vi kom hem hade E också hunnit hem från sin kurs. Kursen/föreläsningen hade varit bra och inte minst tankeväckande. Vi diskuterade ganska mycket kring detta resten av kvällen. Får kanske anledning att återkomma till det. Middag blev dock ingen större sensation, pizza. Jag körde en klassisk kebab medan E fastnat för Pizzerians nr 8 som har det lite udda namnet "Kärlekspizza". Ja det är faktiskt sant. Den ser ut som en Calzone, dvs inbakad men med enda skillnaden att man även får crabsticks. Jaja, hon gillar den i alla fall, eller kanske namnet...vad vet jag.

Dagen till ära var det även ett spännande reportage i tidningen gällande precis det som E var på kurs om. Så med fokuset på själva pizzan var bitvis så där. Men sånt är livet.
Kom på att det var ganska länge sedan jag åt pizza faktiskt. Inte för att jag saknat det men det går ju lite i perioder kanske. Men ikväll blev det i alla fall pizza. Eftersom jag ska iväg snart kan det vara skönt att inte sätta igång något storkok tyckte jag.

Imorgon vankas en dag då jag mer eller mindre bara ska övervaka min kollega som ska täcka upp för mig under semestern. Tid för lek och trams kanske? Tja, nä tror inte det. Har funderingar på att mecka med lite andra jobbsaker som blivit liggande. Kan ju vara bra att röja undan sådant innan man åker. Började redan lämna över lite under eftermiddagen och det var skönt. Så om allt går enligt plan kan jag fara iväg utan en massa panikartade telefonsamtal, som jag ändå inte egentligen kan göra något relevant åt.

Just det, initialt är ju tanken den att jag ska blogga lite på plats. Ni vet, lägga in lite bilder, någon passande bildtext och bland annat gör EG så avis som möjligt. Hon är avis redan nu men å andra sidan har hon redan hunnit med både Turkland och Kanarieöarna det senaste året. Men avis kan man ju bli ändå tydligen. Men jag hoppas att hotellets Wi-Fi ska funka utan problem så jag kan skriva minst varannan dag eller så. Så håll utkik!

Tänkte avsluta med en bild på hur dagens "ungdomar" kommunicerar med varandra i dagen it-samhälle. Ni vet, man skriver på FB eller MSN eller andra sociala medier. Så om jag vill E något är det liksom bara att skriva "Hej hur är det". Som svar kan man då få, "Tja..bra!"

Ja så här kan det se ut en helt vanlig afton i tv soffan....typ..*Blink Blink*

På återhörande!
Eken

1 kommentar:

  1. Tänkte skapa ett FB-konto till dig. Vilket password vill du ha? Om du inte svarar...så kommer jag hitta på ett väldigt passande password till dig som du aldrig vågar berätta för någon. Välkommen till FB, så här lite i förtid!! :D

    SvaraRadera