söndag 20 januari 2013

swEden

Hej hallå!
Jaha, det var minsann en helg som heter duga och inte utan att man är lite seg. Konferensen var helt ok och sedan var det även möte på distriktsnivå. Men låt mig återkomma till det.
Annars har det varit bra. Trots att jag bodde all alone lyckades jag som vanligt sprid ut min finfint över hela hotellrummet. Men jag tror att allt kom med hem i alla fall..


Efter middagen bar det av ner på stan, eller upp på stan kanske man ska säga. På FoxAndAnchors bjöds det på Irländsk livemusik och öl, ganska mycket öl. Men kvällen var trevlig och denna mysiga pub förvandlades någon gång kring midnatt till nattklubben Etage! Så kom det även lite mer folk i  mer passande ålder, inte minst för S. Men själv höll jag mig lugn, var ju liksom bäst så.


Känns dock grymt skönt att man inte får röka på krogen längre, det måste jag erkänna. Ja, som sagt, det var en bra kväll och ölen flödade. Men nu började det även kännas av men va fan, man lever ju bara en gång. Efter att ha slirat lite på Etage och insett att medelåldern på detta ställa nu var runt, tja 19 drog vi oss tillbaka till hotellet. Där svimmade vi lite i lobbyn, tog en öl till innan den lilla skaran, nu bara bestående av 3st, drog oss upp på rummen. När jag till slut hittat alla jävla knappar och kontakter för att släcka ner var klockan 05..typ.
Men tro det eller ej, jag var uppe och åt frulle redan kl 09. Sedan ringde jag S och kollade om han levde och det gjorde han. Usch, ja det var längesedan man var så både vinglig och sent i säng faktiskt. Men det var det värt och det fanns ju även anledning till att fira lite. Hände ju en hel del och jag vill inte gå in på allt just nu men bilden säger mer en tusen ord, ja den nedan alltså...





Ja, jag kommer förklara mer senare, men men, nu lirar man med som "stora" grabbarna, a dream has become a reality och allt det där ni vet. Men som sagt, chill chill, jag förklarar mer sedan. Hm, ja fasen också, jag inser ändå att man kanske egentligen inte har tid med tjej, och sådan grejer. Lyckas ju trots allt fylla min fritid ganska så bra ändå verkar det som. Men det går säkert att kombinera på något vis, det har det ju gjort förr!

Hur som helst, har varit en kanonsuperduper helg och nästa helg drar jag till varmare trakter. Har just kollat in hotellet, Arabian Countrygarden som ligger down town Dubai. Hm, ja det händer mycket nu.
Hm lite synd att inte EG ska följa med faktiskt, hade varit ganska bra just denna resa för att spåna lite om läget. Men men, man kan inte få allt men mycket som flickan sa...

Nä, dags att ta tag lite i hemmet också. Har ju H&E på intågande om någon timma eller så och mitt hem som visserligen är min borg är dagen/kvällen till ära just nu även min sorg. Måste även lägga ut min iskalla fruktskål utanför entrén. Ni vet mina färgade ballonger som är nedfrysa med karamellfärg. Blev apcoolt och  det ser verkligen ut om en fruktskål. Men men, that´s another story.

That´s all for now folks!
Eken





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar