lördag 5 januari 2013

Weekend fun

Hejsan hejsan!

Skriver jag för att leva eller lever jag för att skriva? Bra fråga och vet inte riktigt svaret måste jag erkänna. Men jag skriver i alla fall.

Inflyttningsfesten i fredags blev ju ett kapitel för sig. I sista stund anlände möblerna till Camilla, och då menar jag verkligen i sista stund. Dom hade levererats typ halv fem av en smått stressad och irriterad chaffis, iaf om man får tro C. Så när vi stod där med blommor och vin hamnde vi mitt i ett kaos utan dess like. Soffa, köksbord, stolar, fåtölj samt diverse hyllor, garderopber annat huller om buller. (Nu har jag inte ens nämnt alla flyttkartonge, kläder m.m. som också befanns sig huller om buller i lägenheten) Vi killar kände oss lite väl uttittade och av en "slump" hade Camillas pappa lämnat både en välutrustad verktygslåda samt skruvdragare i lägenheten. Vad som hände sedan behöver jag väl inte beskriva men 2 timmar senare kunde vi faktiskt sätta oss i soffan och påbörja del 2 av festen. Denna gång med pizza och öl som vi dessutom själva fick betala. Men men, värdinnas pengar hade nog gått åt till alla möbler. Först nu kom jag faktiskt på att jag inte såg någon tv i bostaden..hm..wierd.
Jaja, mycket ska man vara med om men med facit i hand hade vi ju ganska trevligt. Nu smet jag hem lite tidigare för jag var trött men om nu någon läsare behöver monteringshjälp gällande möbler från ett svenskt stort möbelföretag känt för dess platta paket och "sista skruven saknas" så säg till mig!

Idag har det snickrats och grejats. Var skönt att bege sig ut till anläggningen igen trots att det helt klart är off season. Målet var att få klart en tavla där vi kunde hänga alla VHF-apparater, eller ja alla fyra. Dom andra kommer senare. Efter diverse mätande, sågande och svärande blev resultatet ganska bra. Nu återstår bara att hänga upp eländet och det kan bli nog så svårt. Väggen är nämligen av stenhård betong. Jag provade borra lite med en vanlig skruvdragare och kan väl säga som så att 2cm hål gjorde slut på hela batteriet....Jaja, kanske får svänga inom en polare och låna en riktig Hilti slagborr. Risken är väl att jag inte orkar hålla emot utan får åka karusell medan borren snurrar. Hm..haha, ja det hade ju varit en snygg scen..

Just det, även ikväll var jag en sväng hos Camilla och skruvade lite men Svampis gick tidigt, han påståd att han hade..bullar i ugnen. Själv smet jag också lagom till att hon fundeade på om det inte skulle vara bra att bära iväg alla tomma kartonger. Då fick jag också plötsligt en plåt bullar i ugnen. Nåja, hon har lovar att betala en lunch framöver och gratis mat är ju alltid trevligt.

Jaja, allt detta bärande, skruvande och snickrande har faktiskt gjort att jag har lite träningsvärk i dom där musklerna man inte visste man hade. Dessa gör sig alltid påminnda efter sådana aktiviteter. Dum som jag är har jag ju även lovat Jeppe måla i hans nya hus framöver men det blir nog till våren, hoppas jag.

Har förresten bestämt mig nu! Det blir samlande av reklam, men det tror jag att jag kanske skrivit. Men redan nu har de första reklamblanden börjat samlas. Hm, kan bli riktigt spännande det här. EG tyckte jag var en knäppgök och tyckte jag skulle sätta upp en lapp med ni vet "Ingen Reklam", så jag slapp bära iväg eländet. Jag svarade att det slipper jag ju göra och på ett helt år dessutom. Sedan bad jag den gamle damen att lägga sig för klockan började bli mycket..haha

Japp, das was das das, for now!
På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar