måndag 21 januari 2013

På drift mot ingemansland

Tjena!
Japp, jaha så var det måndag igen, eller rättare sagt den är snart över. Skriver lite medan E är ute i kylan med H. Håller även på att gå igenom min checklista inför resan så det är bra att vi har olika intressen i alla fall....

Idag kom det ett paket från EG och jag hade lite på känn vad paketet innehöll. Och jag hade rätt, det var två stycket slipsar från EG´s jobb. Artig som jag är tackade jag självklart för slirrarna. SMS-konversationen blev följande:
Eken: Tack för slipsarna! Dom var ju.....snygga. :-)
EG: Bra, hoppas dom kommer till nytta nån gång.
Eken: Ja dom passar nog till min clowndräkt.
EG: Suck
Eken: Puss!
EG: Go du!

Ja, sedan kan ni själva tolka hur slipsarna såg ut samt vilken  relation jag har med EG. Nåja, clowndräkt eller ej, nu har jag i alla fall fyllt på mitt förråd av slipsar.

Från en E till en annan så är den yngre varianten ett unikum. Tillhör som så många andra den "frusna" typen och trots att jag själv anser att tempen i hemmet ligger på gränsen till bastu så är det ju alltid någon som inte tycker så. Det har gjort att personen i fråga utvecklat en ganska så udda sittställning. Känns föga bekväm eller praktiskt men tydligen är den varm eller värmande. Hm, ja som jag sagt innan, har lite svårt att ibland förstå mig på det motsatta könet. Men fryser gör ni tydligen och då är goda råd dyra.






Ja som sagt, ser ju så där bra ut men det är kanske en vanesak. Tack och lov klättrade hon ner från stolen och satt "normal" under när vi åt. Kan ju ses som ett gott tecken inför framtiden i alla fall.
Just det, dagens middag blev en outsider, fiskbullar i hummersås och pasta. I alla fall en av er som brukar läsa bloggen vet att just fiskbullar är lite speciellt, eller tja, fisk över lag. Men men, nu blir det minsann andra bullar som tur är, och varför då inte fiskbullar?

Mailkorgen idag kom också att handla om summering från några av oss deltagare på konferensen i helgen. Det kom även en "snygg" bild på undertecknad samt N då vi likt små barn fullständigt hade slocknat i baksätet på väg hem. Men som sagt, är man inte van att härja hela natten så är det klart att man blir trött. Är ändå mer än nöjd med helgen och vad vi uträttade så lite sömn de ca 12 milen hem var vi värda.

Annars väntar en vecka med en hel del överlämningar. Jag har varit noga med att jag INTE kommer svara på något arbetsrelaterat under tiden jag är borta. Visst, skulle det vara skrik och panik får man väl lyfta luren men samtidigt skulle nog ett sådant samtal innebära way more problems than that liksom. Jaja, hoppas nu bara att jag hinner med diverse överlämningar man hoppas kan man ju alltid. Försöker ändå inte göra så stor sak av det dock. Är ju bara en vecka och har kollegor som är sjuka/vabbar flera veckor i streck. Samtidigt känns det lite trist att då jag för en gångs skull ska vara iväg, ja då blir det cirkus och karneval, på ett negativt sett. Hm, ja ganska trist faktiskt.

Veckan innebär även att jag lovar lämna av lille H på dagis varje dag, och på onsdag ska jag även fiska upp honom på väg hem från jobbet. Hm, ja är ju en lite ny fas i livet men det funkar bra ändå. Nu ligger ju dagiset åt samma håll som mitt jobb så det är inte så omständigt ändå när allt kommer omkring.  Vill man få rejält med skäll så kan jag rekommendera ett hunddagis...
Vädret antyder också på att det nog är ganska så skönt att åka bil istället för att trampa hojj.

Nä, nu har resten av mupparna kommit hem så då kanske man ska fortstätta med det jag gjorde innan skrivandet. Vad är det då kanske ni undrar? Tja, inget större faktiskt, bara återgå till att ligga på soffan in invänta något bra på TV och filosofera kring om man ska börja packa nu eller sedan, imorgon eller övermorgon. Tja, med andra ord så kan man återgå till en ganska så normal men jävligt kall måndagsafton med H&E.

På återhörande!
Eken





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar