måndag 7 januari 2013

Nothing´s gonna stop me now!

Hello again!

Blev inte den skrik och panik som vi väl alla trodde idag. På grund av bokslut och annat pyssel har mycket av verksamheten legat nere. Brukar vara så denna tid på året och helt plötsligt känns det som om vi faktiskt mjukstartar detta 2013. Nice!

Satt och skummade igenom lite klassiska stycken från det kära 80-talet hittade då låten "Turn back the clock" med Johnny Hates Jazz. Minns ni den? Ganska skön låt faktiskt och påminner om svinna tider med för korta byxor och vita tubisar. Hm, ja detta 80-tal...
Annars har jag börjat vänja mig vid att inte längre bli stört av reklam mellan låtarna på Spotify. Var helt klart värt att uppgradera men det satt ganska långt inne ska väl medges. Men nu är det free access till så mycket musik man bara orkar bära, typ.
En annan klassik låt från 80-talet är "Broken Wings" med Mr.Mister. Minns att jag hade den på fem olika kassettband en gång i tiden. Hm, hoppas ni yngre läsare vet vad kassettband är/var. Men en av guldklimparna var när jag hittade "Nothing´s gonna stop me now" med Samantha Fox. Nu var hon kanske dock inte mest känd för hennes sångröst men hon försökte ju i alla fall.
Ja, alltid kul att ta dessa nostalgitrippar då och då.

Den som lever får te, sa kinesen.

Trodde förresten att veckan skulle bli ganska normal men dock fullt upp. Men hade inte räknat med att behöva fara till vår kunglinga huvudstad imorgon. Men när kungen kallar får man ställa upp, haha. Det är väl okej om det inte vore för att man måste kliva upp innan månen gått ner och solen upp. Men jag får väl ställa alla klockor som finns i hemmet. Men brukar dock inte sova så djupt när jag vet att det liksom är katastrof att försova mig. Först var jag lite neggo till det hela men ändrade mig när jag tänkte på att va fan, det blir ju lite som en minisemester. Visst jobb är ju jobb men det beror ju på hur man ser det. Så ni kan ju tänka på mig när ni ligger där i era varma sängar och sussar sött, då har jag redan satt mig på areoplanet.

Något har hänt med bloggen förresten, men jag hoppas det enbart är en technical issue. Det muppar sig när jag ska bifoga bilder..suck. Men får prova igen lite senare för det finns lite pix jag tänkte lägga ut här, inte minst från min bedrift att såga snett med en sticksåg som dessutom löpte i en skena för att skiten skulle bli rak. Men nevermind, det blev ju bra till slut.

Blir förresten alltid lika fascinerad av att glo i skurhinken efter att man skurat golvet och ser det där kolsvarta vattnet. Ändå tycker man ju att golven är rena. Nu har jag dock oftast svarta strumpor på mig men ändå. Innehållet i hinken ser liksom ut som om man svabbat en stampat jordgolv. Men nu luktar det i alla fall citrus i hela hemmet. Dock kanske jag ska svabba lite oftare. Funderar på att göra om denna bedrift nästa söndag när julen ska ut. Sedan kan jag åter igen glo ner i hinken och se hur vattnet ser ut. Å andra sidan kan ju en viss bov i dramat vara att jag då och då fuskar och trippar in med skorna på om man glömt något på väg ut. Hm, ja jag ska nog ändå prova att svabba på söndag för att liksom se hur mycket snusk man drar in på en vecka.

Tulpaner är fina faktiskt. Har helt klart underkattas dessa grönsaker men fick en bukett på min bemärkelsedag som nu håller på att slå ut. Visst har jag köpt tulpaner innan men det har mest varit under tvång eller inför en speciell occation. Aldrig bara så där för att liksom piffa upp, det har känts lite "mjuk handled" om ni förstå vad jag menar. Men nu är jag så pass gammal att jag skiter i eventuella mjuka handleder!

Nä, nu ska jag lyssna lite mer på Samantha Fox. Sist man såg henne i tv var när hon hälsade på hos Solstollarna, ni vet Per och Ola från Malmö. Hm, undrar vad dom gör nu för tiden.... Jaja, det får jag forska om vid ett annat tillfälle.

På återhörande!
Sol-stolen av Ek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar