fredag 25 januari 2013

I landet lagom blir man nog aldrig nöjd...

Hej!
Så där, då är man packad..och glad. Eller i alla fall packad och klar. Förmodligen har jag alldeles för mycket kläder med mig men bättre med för mycket än för lite. E kastade en blick på kaoset och påstod att hon skulle haft minst dubbelt så mycket med sig. Minst en t-shirt, top, byxor och kjol per dag. Okej, jag faller kanske på kjolen. Brukar inte ha med mig det på resor faktiskt. Men kändes ändå skönt att slippa hoppa på väskan eller använda silvertejp för att få igen skiten. Å andra sidan vet jag inte hur det blir på hemresan. Nåja, den som lever får se.

Japp, det mesta är klart men självklart blev det ett gatlopp sista timman på jobbet. Mycket märkligt att det ALLTID ska strula till sig när jag ska iväg på annan tid än sommarsemester. Min chef hade mer eller mindre glömt att jag ens skulle iväg."-Öh..fan..helvete..just det..är det redan imorgon du åker..."
Är inte så bra att komma på det dagen innan faktiskt. Men det är inte mitt problem så det så.

Well, ja det rasslade ju till med lite besökare ikväll och jag vet anledningen. Vet också på ett ungefär vilka ni/du är som skrivit roliga kommentarer men jag får nog igen för gammal ost.
Nu hoppas jag bara allt funkar med uppkoppling m.m. på hotellet. Jag har visserligen bestämt mig att inte öppna jobbmail eller annat arbetsrelaterat. Bara blogga lite samt kanske som hastigast kika igenom klassiska sidor som Aftonbladet.se och kanske även vår lokalblaska. Målet med resan är ju trots allt avkoppling och äventyr.

På hemmaplan är det mesta också fixat. Lappar och instruktioner är uppsatta på kylskåpet så den kvarvarande människan ska veta vad hon ska göra. Allt från reklam till om typ vattnet pajar eller liknande. Men det tror jag löser sig. Hon har ganska så snabbt gjort sig hemmastadd i min lilla bostad, något som inte minst ett visst badrumskåp vittnar om. Hm, gissa vilken hylla som tillhör en tjej respektive kille....
Även det är märkligt, för jag har aldrig förstått vad man ska med en miljon schampo,  krämer och annat hokuspokus till. Skulle en annan ha så mycket krämer och grejer hade det lyst "mjuk handled" lång väg är jag rädd. Nu är det absolut inget fel i det, men ändå.
Well, nevermind, känns ju i alla fall bra att någon tar in posten....

Fick förresten ett speciellt tack för att lille H fått skjuts till och från dagis denna vecka. Valet stod tydligen mellan ett nytt knippe tulpaner (dom gamla åkte i soporna ikväll) eller en chokladkaka med jordgubbssmak. Det blev chokladen med ursäkten att jag ändå ska iväg. Å andra sidan ska ju E bo här under tiden så jag fattar inte egentligen problemet. Men choklad är ju alltid gott trots allt...

Okidoki, det var allt för denna gång. Nästa inlägg hoppas jag bjuder på varmare väder, spektakulärare byggnader och ett mer avslappnat jag!

Ha det gott!
Eken

P.S EG, guess what, jag har även packat ner herr Kermit the Frog...

1 kommentar:

  1. Vem Herr Anonym är var ju inte dagens 10000 kr fråga precis. Gammal ost...just det. Precis så var det! Mer lurad än jag blev av dig har jag nog aldrig blivit i hela mitt liv. Otäckt till en början då jag trodde att det var en förrymd inneboende på SSS som fått nys om min båtförsäljning. Men ganska snart förstod jag att det var Knoll och Tott som var i farten. Ha det så gott i värmen och lova att lägga upp lite schyssta bilder. Sådant som Ola tycker om och jag varken vill eller inte får titta på! Tjolahopp!!

    SvaraRadera