tisdag 1 januari 2013

One step closer to the final destination...


Japp, så sköt man in 2013, eller sköt ut 2012. Det beror nog hur man ser det. Nyårsfesten blev en trevlig tillställning och trots att det blev sent som fan hoppas jag att betongkepsen inte är lika kännbar som förra nyår. Men å andra sidan drack jag inte ca en flaska skumpa själv heller, tack och lov. Jaja, nu sitter man är och blickar ut över en ganska regnig natt med taxibilar som kör i skyttetrafik, en och annan människa som vinglar hemåt. Man kan även på avstånd höra en och annan smäll trots att man typ smäller fyra timmar för sent. Kan ju vara så att avfyraren inte vaknat till förrens nu, vad vet jag.

Hoppas ni andra haft en bra afton och natt med god mat och dryck. Då isen fortfarande hjälpligt finns kvar på vår lilla centrala sjö kan jag tänka mig att man kan finna en och annan raketpinne på isen. Brukar vara så faktiskt och nere vid Vattentorget ser det oftast ut som en soptipp men i år var inte jag eller mitt Entourage skyldiga till något sådant, så det så!
Jag har ju även förmånen att riktigt få påbörja ett nytt år eftersom jag även tja..have my birthday this day. Några nyårslöften kommer jag inte ge och jag kommer heller inte lova saker jag inte kan hålla. Däremot kan man alltid påbörja andra saker för att sedan sysselsätta sig med det resten av året. Hm, själv har jag lite planer på att kanske samla ALL direktreklam som kommer i lådan under ett års tid. Vad tror ni om det? Kan faktiskt vara ganska spännande att se. Problemet är bara var jag ska göra av det men jag tror det finns en lösning på det också. Ja, ju mer jag tänker på det desto mer lockande verkar det. Ni andra kan ju hitta på andra roliga grejer, typ dra ett streck varje gång ni köper mjölk eller en pizza. Vill man mäta någon form av årsförbrukning är det ju faktiskt bästa tiden/dagen att påbörja detta nu. Sedan kan ni sitta där med x-antal streck för antingen pizza eller mjölk. Själv har jag kanske en hel hög med direktreklam att elda upp nästa nyårsafton. Jaja, how knows.

Ja, jag hoppas att detta år kommer gå med vind i ryggen. Känns som om det fan är dags. Man brukar ju säga att med en bra start är halva jobbet gjort och visst, än så länge har det startat ganska okej. Vad har jag då att se fram emot detta år. Hm, ingen aning förutom att jag nu äntligen efter ca 6år av tjat, bönande och smärra hot kommer fara "hem" till Norrland igen. Sedan väntar eventuellt en resa till sydostasien om en nära familjemedlem får bestämma. Annars känns det som om jag nog tar året som det kommer. Inget märkvärdigt alls. Funkar bara allt annat, dvs yttre omständigheter så som tex jobb, föreningsliv och annat ska man nog överleva även detta år.

Är man snäll får man lätt vänner, men är man för snäll kostar det oftast pengar...

Fick ni många sms på nyår förresten? Japp, det bara smällde till hos mig, dock en bra bit efter tolvslaget som vanligt. Men bättre sent än aldrig brukar det ju heta. Själv försökte jag vara lite före alla andra och drog iväg mina tolvtusen sms med början redan, tja efter kl 18. Ungefär hälften svarade innan tolvslaget faktiskt. Så det kan nog ha varit ett vinnande koncept.

Inte heller idag gick jorden under kom jag på. Kanske dags att låta moder jord ha sin gång nu och sluta haka upp oss på andra som säger att undergången är nära. (Så vida man inte supit som fan ikväll för då kan ju döden vara ett ganska så gemytligt alternativ kanske...)

Nä, det blev ju ett ganska nyktert inlägg på ett generellt ganska så onyktert dygn. Så vem vet, kanske startar detta år ganska bra ändå!

På återhörande!
Eder Ek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar