tisdag 17 november 2009

Ännu en dag i mellanmjölkens land

Om det inte vore för underliga men samtidigt trevliga besked under eftermiddagen skulle denna dag, tisdagen den 17:e november kunnat vara som vilken annan tisdag som helst. Den började med en rivstart med ett möte som jag med nöd och näppe kom i tid till. Väl där strulade vårt trådlösa nätverk så det var bara att rusa iväg och fixa första bästa nätverksladd. När jag ändå var på spång passade jag på att ta med nätadaptern också för jag var lite osäker på om batteriet i datorn skulle räcka. Ja, så mycket för det mobila och sladdlösa samhället den förmiddagen.

Innan första mötet var slut hann jag få två påminnelser i min mail om att nästa möte var på antågande. Första meddelande visade att det var 15 min kvar och det andra att jag var 10 min "overdue", dvs för sen. Ut med alla sladda och kontakter och hasta iväg till nästa möte. Ja, så där höll det på fram till lunch. Mao, en ganska så vanlig förmiddag i Ekens arma liv.

Eftermiddagen bjöd dock på lite trevligare news. Först kom en förfrågan om jag ville sällskapa på ett event här i staden. Absolut, sa jag.
Nästa sak är dock än så länge lite inofficiell men jag känner på mig att det kommer bli hur bra som helst, för att inte tala om ett nice avbräck från den annars så mörka vardagen. Dock ber jag att få återkomma till denna sak lite längre fram.
Som om inte det vore nog hittade jag 200 spänn i bakficka i ett par jeans jag skulle slänga i tvätten nu ikväll. Hm, ja kanske är det någon som trots allt ler sitt alldra vänligaste leende mot mig någonstans där uppe i stjärnorna.

Tänker avslöja en hemlis som delvis gjorde mig lite...tja besviken. Såg ni programmet om Ullared igår, ja då såg ni även två partysugna tjejer från Växjö. Kan bara meddela att dessa två kvittrande muppar var fejk. Dom hade blivit uppringda av kanal 5 för att spela just två partysugna tjejer från Växjö. Kanske lika bra det för så puckade som dom var är inte folk från Växjö att man åker till Ullared i tron att det är som...Ibiza. Särskilt inte en vardagskväll. Nåja, nu vet ni det, men lite synd känns det allt. Men visst, ibland överträffar ju verkligheten dikten eller vad man nu säger.

Själv säger jag hej då så länge!
Har bullar i ugnen...typ

Hej svejs
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar