söndag 15 november 2009

Sunday night live

Så där, dags att stilla helgen en smula. Emma är på "besök" och låter hälsa att söndagar är piss. Ja, jag tror inte hon är ensam om att känna så. Men va fan, helgens sista dag brukar ju alltid vara så faktiskt. Idag har annars varit en sådan dag att våld mer eller mindre tvingat ut mig genom dörren. Vädret har varit kass och man har bara velat ligga inomhus. Men okej, vissa förplikternser har jag varit tvingad till så ut har jag kommit.

Gårdagens afton gick tillbringades i goda vänners lag med pytt i panna och en massa öl. Tack och lov kändes inte ölen allt för mycket i morse..hehe
Hm, undrar om inte pytt i panna är ganska så underskattat egentligen, eller vad säger ni? Fast idag har jag mumsat på en riktig delikatess som jag fått av mor och far. Fick nämligen för ett tag sedan två stycken rökta ankbröst. Jo jag tackar. Skär du sedan dessa tunnt får du en smakupplevelse utöver det vanliga. Hm, lite som rökt renkött för att göra en jämförelse...kanske.

Ikväll har vi slöttittat på en film på 3an som man redan sett varvat med Dokument Utifrån. Ganska intressant att se Mr Obamas väg från senaten till presidentstolen. Ok, vet inte om jag direkt sympatiserar med honom men han verkar mycket bättre än Cowboyen Bush. Filmen på 3an är var förresten en typisk Adam Sandler-film med många fåniga, fjantiga och inte helt rumsrena frekvenser. Men jag gillar ändå de filmer han är med i. Kanske säger lite om mig med.

Har som vanligt en hektisk vecka framför mig och just november månad brukar vara tuff. Hade ju mitt medarbetarsamtal i fredags och då vi talade om min arbetsbelastning så nämnde min chef att jag tidigare just haft november som en riktig mardrömsmånad. Hm, ja det stämmer och så har det varit i 3-4 år faktiskt. Ständigt denna november, but why??

Nu blir det reklamavbrott

Panasonic- Ideas for Life

Japp, jag är ledsen men för att ha råd att blogga måste jag då och då släppa in dessa multinationella företag och ge dom lite utrymme på denna annars så oskyldiga lilla blogg.

Nä, nu ska jag ta och avrunda denna vecka och hoppas att vi alla får en bra start på nästa.

Sov gott nu så hörs vi en annan dag.

Mvh
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar