måndag 16 november 2009

Övertid som slutade med köttbullar

Meningen var att jag skulle slutat tidigare idag, eller i alla fall i tid. Istället var jag dum nog att ta tag i ett problem tillsammans med en kollega som gjorde att det liksom sket sig rejält. Då även min kollega är av den sorten att hon inte ger sig innan lösningen är funnen blev det som sagt lite sent. Kan samtidigt säga att vi inte kom fram till någon lösning heller...suck!

Men nu har jag sjunkit ner i soffan, lagt fötterna på bordet. Måndagen kan summeras med att det var ungefär som vanligt. Fick dock EG på tråden under några timmar och som vanligt utbyttes både vettiga och mindre vettiga fraser. Vi han även med en si så där 15-20 mail fram och tillbaka innan denna statsanställda människa packade ihop och gick hem till köttfärslimpan.
Själv mumsade jag på mackor med köttbullar för jag var inte sugen på något annat. Min lunch var dock under all kritik och jag trodde att jag skulle vara hungrig som en varg, men icke. Tror nog att jag just nu är lite stressad över olika saker i min omgivning. Mycket på jobbet och en och annan fisk att bena ur privat. Men denna gång gäller det att jag verkligen lyssnar och känner efter noga. Läs gärna tidigare inlägget om magkänslan så förstår ni.

Hm, fattar inte varför men ibland blir jag åter påminnd om saker som jag hoppades jag lagt bakom mig för alltid. men det är precis som om det liksom klamrar sig fast fragment som jag inte kan skrapa bort. Funderat ganska mycket på det den sista tiden då det blivit allt vanligare. Jag fattar det bara inte, varför? Det är ju trots att JAG som vann ronden och JAG som indirekt gjorde så att utgången blev som den blev. Samtidigt vet jag nog egentligen varför detta inträffar och det har inget med det emotionella att göra, snarare det praktiska. Men om allt går som det ska kommer även den biten att lösa sig. Men det är jävligt jobbigt och det sliter faktiskt ganska så mycket men det tror jag inte att jag riktigt förstår.
Men det är nog bara att inse att EG åter har rätt. Tiden vännen, tiden.. If you can´t be friends, just let the memories die or disapear like it´s never been there.
Well, believe me, I´m working as hell just for that!

Trodde faktistk aldrig att en dokumentär om Ullared kunde vara underhållande men tji fick jag. Har nu sett samtliga tre avsnitt och väntar med spänning på fjärde. Skumt, det trodde jag inte riktigt om mig själv faktiskt.

Känns som om det blir en tidig afton ikväll. Utbudet på tv är annars inte så mycket att hurra för men ibland är det ganska skönt att ligga där i sängen och zappa som en annan idiot bara för att man liksom ska. Har man tur/otur visas det reklam på alla kanaler samtidigt, ja förutom SVT. Kanske skulle ta och läsa istället. Har ju en hel del böcker som bara blivit liggandes av olika orsaker. Några tror jag även är riktigt bra.
Hm, ja världsliga problem i en annas ganska så problem fri värld i mitt egna lilla hem.

På återhörande
E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar