fredag 6 november 2009

I en annan del av (Jön)köping.

Igår kväll tog vi på oss varma kläder och sköna dojjor att promenera i. Det var dags att för första gången i mörker gå ett varv runt vår fina sjö. Vädret var kass och det både blåste och småregnade. Men vi gav oss i kast med detta äventyr ändå.
När vi gått en bit fick jag en klump i halsen. Just denna promenad har jag ju gått hundratals gånger med mina älskade muppar. Vi talade ganska mycket om det under promenaden och jag inser väl att jag fortfarande har otroligt starka känslor kvar för både Elmo och Morris. Jag kommer förresten aldrig att glömma datumet 30 Augusti 2009. Det var då Elmo tog tåget upp till Bollnäs till nytt hem och ny familj. Behöver inte gå in på det mer i detalj men som sagt, både hundarna står mig fortfarande otroligt nära. Älskar er båda…

I år fyller tydligen Sesame Street 40 år. Detta kommer firas på alla sätt och vis och inte minst Goggle har valt att uppmärksamma denna händelse.

Vill ni ha en utmaning? Prova att stek Pytt i Panna utan att spilla något på spisen eller hällen. Det är fan helt omöjligt har jag märkt och då har jag verkligen försök röra om med stor försiktighet. Men jag misslyckas alltid…suck!

Well, nu är det i alla fall helg. Det ska bli skönt men jag kommer ändå att ha fullt upp. Frågan är om inte helgerna ibland faktiskt är mer intensiva än vad dom vanliga veckodagarna kan vara, i alla fall ibland. Jag kommer lämna hus och hem för en stund och jag hoppas det är i samma skick när jag kommer tillbaka. Risken finns dock att ännu en av mina levande blommor är döda. Men som jag skrivit i föregående inlägg så kommer jag nu helt att gå över till plastic fantastic. Det får tyvärr kosta den där extra slanten för det ser ju trots allt finare ut med blommor som er friska ut än med blommor som hänger så där trist halvslaka med bruna blad. Ja, så kan det gå.

Nu är det jul här i vårt skjul, julen har kommit hoppsan hej va bra
Barnen i ring dansa omkring…osv osv

Japp, julen närmar sig med stora steg. Fick förresten receptet på laxpuckar från EG nu men tyvärr har hon glömt att jag tillhör den där äldre generationen som behöver glasögon för att läsa texter. Inte minst då texten är i stil med understa raden hos Optikern. Men men, ingen skada skedd och jag kommer antingen att få receptet omskrivet, eller så får jag tillaga det hela med hjälp av ett förstoringsglas.
Men tack tack ändå för receptet. Det kommer säkert att bli kanongott.

Nä, dags att fortsätta i verkligheten lite till.

Eder
E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar