onsdag 25 november 2009

Onsdag idag eller?

"Better to write for yourself and have no public than to write for the public and have no self."
Cyril Connolly

Det var väldigt många läsare av er hörde av er gällande går dagens inlägg. Det var allt från att bilden var fin till att man tyckte synd om mig. Tja, tyck inte synd om mig, livet har ju sin gilla gång. Dock kan jag ju till viss del hålla med om att jag verkligen utsatts för prövningar denna höst. Men som jag nämnt tidigare har jag parallellt haft mycket trevliga stunder i goda vänners lag, något som vägt upp alla tunga stunder men också gett mig ork att kämpa vidare. Tror nog att detta kommer gå fint också trots att mina prövningar här i livet tycks fortsätta.
Men jag uppskattar att även ni läsare bryr er och känner ett visst engagemang i texterna som jag skriver.

Nu kan man satsa pengar på om Julbocken i Gävle kommer att brinna upp eller inte. Ja det finns en marknad för allt.

Kunde man inte slagit två flugor i en smäll och låtit Ensamma mammor söka en bonde som söker en fru? Och varför inte i så fall bett dom bege sig till Karibien eller något Paradis Hotel. Väl där kunde bönderna och mammorna mellan dejterna försöka slå Filip och Fredrik för att slutligen även leka Mullvaden eller låta sig frågas ut av Skavlan. Just det, vi får ju inte glömma att mammorna även ska ha med sina egna mammor också, eller när det kanske är bönderna som skulle ha det. Skit samma…
Hängde ni med förresten? Tror jag fick in 6-7 olika program där som hade kunnat slås ihop till ett och samma.
Generellt sett har jag inte så mycket till övers för denna typ av program, ja det skulle väl i så fall varit Skavlan för det är ganska vettigt. Dock blev jag lite paff igår när jag råkade hamna framför programmet Sommarpratarna. Har ni sett det? Well, igår hade man samlat Amelia Adamo, Hans Rosenkvist, Niklas Strömstedt, Nour El-Refai samt Ann Heberlein. Med andra ord en ganska så brokig skara människor men tro mig, det var faktiskt ganska bra och intressant. Inte minst för att folk hade vett att hålla käften och faktiskt låta dom andra tala till punkt. Ja, jag måste säga att jag var positivt överraskad och för er som missade sittningen igår så visas det i repris ikväll 23:45.

Undrar vems agerande som är mest svinigt, böndernas eller svinens?

Nä, kanske dags att ta tag i vardagens sysslor igen. På agendan står ett besök på CG för att sedan fara iväg och betala av lite skulder här och där. Frågan är om jag ska hem med varorna innan. Tja, det orkar jag inte fundera på nu. Det löser sig alltid.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar