fredag 27 november 2009

Städa städa på en fredag och så varje jul...


"Att älska sig själv är början till en livslång kärlekshistoria."
Oscar Wilde


Ja, så var det fredag afton och jag är aptrött. Efter jobbet var jag bjuden på middag. Därefter vidare till Sickan med hov och hämta grejer och därefter vidare till ännu en anhalt. Något fredagsmys har det inte blivit tal om alls.

Väl hemma fick jag panik över att jag inte längre kunde skjuta på att rensa lite i förrådet. Sagt och gjort ut med hela förrådet och gå igenom varje låda. Det blev dock ett gott reslutat. Hade två extra stora flyttkartonger som jag hade tänkt packa i men det som hände var att jag fick två över istället. Hemligheten bakom denna sensationella händelse stavas "soppåse". Japp, jag slängde faktiskt en hel del gammal junk som jag efter x-antal år insett inte kommer användas.
Så min trötthet nu baseras på hårt jobb både fysiskt och mentalt.*ler*

Personen på bilden ovan har inget med mitt eget förråd att göra utan får mer symbolisera det här med att städa förråd. Notera dock den svarta sopsäcken. Fler som fick slänga..haha
Hon hade förresten ena förrådsbekymmer... Spara eller slänga, spara eller slänga...
(Eller som man brukar säga, som vanligt är det inte tjejen i filmen som skrivit brevet...eller hur fan var det nu igen?)

Någon som minns Bullens brevfilmer förresten? Nostalgi vänner, nostalgi...

Jag är både nöjd och stolt över mig själv och förrådet ser faktiskt riktigt civilicerat ut. Ordning och reda pengar på fredag.
Städa städa på en freda och så varje jul...det tycker jag är kul... (Pippi Långstrump)

Nä, va fan..är ju fredag trots allt. Kanske man skulle ut lite i den mörka regniga fredagsnatten ändå. Slå en signal till min gode vän T och sedan dricka ännu mer öl? Kanske några ölkorvar på det också? Eller inte....

Den som lever får se!

På återhörande!
Eken




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar